|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd om TV pakker
Her er en række gode råd når du skal vælge TV-pakke.

1) Spar penge ved færre kanaler
Kan du nøjes med DR kanalerne1, TV2 og lokal-tv, så behøver du ikke abonnement på betalings-tv. Det kræver blot en antenne, et tv med en indbygget digital modtager eller en tilsluttet digital MPEG-4-modtagerboks.

2) Hvilke muligheder har du?
Hvordan kan du se tv?. Er det via kabel, fibernet, bredbånd, parabol eller antenne? Det er ikke alle steder du har mulighed for alle ting. Måske har du ikke mulighed for at opsætte en parabol, eller der er ikke kabel og fibernet. Kan du udelukke nogle af mulighederne, så kan du også skære ned på de tilbud, som du skal undersøge.

3) Se det med småt
Har du kig på et særligt kampagnetilbud, så se efter om prisen ændres efter et halvt år.

4) Hvad er mindsteprisen og gebyrer
Vær også opmærksom på mindsteprisen, eller om der andre steder i annoncen står noget med småt om faste månedlige udgifter til fx leje af modtagerboks og gebyrer for kort.

5) Tjek bindingsperioder og opsigelsesvarsler
Hold øje med bindingsperioder og opsigelsesvarsler i den aftale, du indgår.

Kategorier på sider:

Gode rd om TV og brn Plasma TV Engelsk TV Amerikansk TV Projektorer Svensk TV Sport TV TV lige nu Gode rd om TV pakker TV ophng Gode rd ved kb af TV LCD TV TV tilbehr Tysk TV Fladsk&lig;rme Musik TV Tilbud Børne TV TV guider Naturvidenskab TV Norsk TV Fjernsyn Dansk TV Paraboler Combi TV Kampagnetilbud TV ting Film på TV


 Du er her: TV1 - Netannoncer TV1 -